ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΙΔΗΡΟΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΝ 22&23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.Ο  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΒΕΛΑΙΩΝ ''Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΙΔΗΡΟΠΟΡΤΑ'' ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΊΣΣΑΡΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ   ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ  ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 22 &23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 .

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΟΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟΠΙΟ ΜΕ ΒΡΥΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΝΙΑ  ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΥΓΕΤΟ …!!!

Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ..!!!

ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΙΑΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΙΣΣΑΡΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΡΒΕΛΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ  ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ …!!!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ….!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ