ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ…!!!!ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ Α.Ε.Ι ΚΑΙ Τ.Ε.Ι ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ  ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΑΣ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ  ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΛΑΙ ΣΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ, ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΕΘΑ  ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΜΕ ΓΝΩΣΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ .

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΈΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ  ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ  ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ, ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ Η ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ…..!!!

Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΣΕ ΓΝΩΣΗ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ …!!!


ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ .

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ