Ο ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!!ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ  ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2019 ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ  ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ..!!!

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ …!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ  ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ή ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ…!!! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ  …!!!

Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ….!!!

ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΟ  ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ..!!!!

 ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΑ ΚΕΝΤΡΑ  ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΡΧΗ …!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ  ……!!!

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΒΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ………………..!!!!!!  

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ