Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΛΑΤΥ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ…!!!Στο Δημοτικό Γήπεδο Αρφαρών ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας την προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα του χωριού μας ο «Ατρόμητος Πλατύ»  μιας και το ιδιόκτητο γήπεδο του είναι εγκαταλελειμμένο.


Η ομάδα στη διάρκεια της νέας χρονιάς θα στηριχθεί στους περισσότερους  παίκτες, που ήταν και την προηγούμενη σεζόν στο δυναμικό της καθώς και στους παίκτες που ήρθαν και αναμένεται να αποκτηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι επέστρεψε μετά από μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού ο Νόρμπερ Κοσένιακ, ο Λάμπρος Παπαλάμπρος από τη Νέδουσα Αλαγονίας, καθώς επίσης και οι Νίκος Μητρόπουλος, Μάριος Ανδρεόπουλος και Χρήστος Ανδρεόπουλος.

Η μεταγραφική ενίσχυση θα συνεχιστεί αφού χρειάζονται κάποιες προσθήκες για να καλυφθούν θέσεις που υπάρχουν κενά και να μπορέσει η ομάδα να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Μετά την αποχώρηση για την «Θύελλα Μερόπης» του Βασίλη Τσιλίκου, την τεχνική καθοδήγηση θα έχει φέτος ο Δημήτρης Παυλόπουλος ο οποίος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα υλοποιήσει τους στόχους που θα τεθούν.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ