ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …!!!ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 21:00 ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 150 ΜΕΤΡΩΝ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΥ  ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ  ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΕΝΤΕ ΕΛΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ ΧΩΡΑΦΙ …!!!
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΣΕ ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΛΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ..!!!

Η ΦΩΤΙΑ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΒΕΣΤΙΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ  ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΦΩΤΙΑ …!!!

ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ  Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ …!!!!

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ  …!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ΤΣΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΠΟΘΕΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  …!!!!!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ