ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..!!!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ 

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα ατόμων που αποτελούνταν από τουλάχιστον 30 άτομα και φαίνεται να ανήκουν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της Καλαμάτας επιτέθηκαν στον βουλευτή έξω από το γήπεδο της Καλαμάτας μετά τον αγώνα κυπέλου αναμεταξύ της Καλαμάτας και του Πάμισου.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως οι δράστες χτυπούσαν τον βουλευτή σε όλο του σώμα ενώ κάποιοι από αυτούς κρατούσαν και καδρόνια. Ο Πέτρος Κωνσταντινέας επιβεβαίωσε την είδηση.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές ατόμων.


Ο Πέτρος Κωνσταντινέας υποβλήθηκε σε αρκετές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα και θα παραμείνει στο Νοσοκομείο απόψε προληπτικά. Στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του και οι στενοί συνεργάτες του. Ο ίδιος εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ακόμα και τώρα. Ήδη έχει δει κάποιες φωτογραφίες ατόμων που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση και έδωσε ήδη μια πρώτη κατάθεση στην Αστυνομία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, του επιτέθηκαν γύρω στα 25 άτομα με κλωτσιές και μπουνιές και αν δεν έφτανε εγκαίρως η Αστυνομία στο περιστατικό, τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα κι απρόβλεπτα για τον ίδιο. Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμβάν και μετέφεραν αμέσως τον βουλευτή στο Νοσοκομείο με περιπολικό.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ