ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ Ο «ΞΕΝΟΦΩΝ» ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.
Με ιδιαίτερη σφοδρότητα σαρώνει τη χώρα μας το πρώτο φθινοπωρινό κύμα κακοκαιρίας, με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ θυελλώδεις ανέμους και την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας. Σε πολλές περιοχές καταγράφονται σοβαρά προβλήματα και καταστροφές, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων. Η κακοκαιρία που ονομάστηκε «Ξενοφών» προκαλεί προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, καθώς σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου.


Αυτό που απασχολεί όμως ιδιαίτερα τους μετεωρολόγους το τελευταίο 24ωρο είναι η δημιουργία ενός μεσογειακού τροπικού κυκλώνα, ο οποίος φαίνεται πως θα αγγίξει τη χώρα μας από τα Δυτικά. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία, θα σχηματιστεί Μεσογειακός κυκλώνας στο Νότιο Ιόνιο, ο οποίος μέσα στο Σαββατοκύριακο θα κινηθεί Ανατολικά - Βορειοανατολικά και θα «χτυπήσει» τη Δυτική, Νότια, Κεντρική, Ανατολική και Βορειοανατολική Ελλάδα. Επισημαίνεται, πως το πέρασμα της τροπικής καταιγίδας από την περιοχή μας, θα προκαλέσει εντονότατες καταιγίδες.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ