Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΜΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ..!!!ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ …!!!!

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΟΣ  Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ …!!!

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ …!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΒΕΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΖΟΡΜΠΑ …!!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ