Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΡΑΝΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).Γάμος βγαλμένος από παραμύθι για τον Αναστάσιο Τρανούλη και την αγαπημένη του Κωνσταντίνα.

Με λαμπρότητα τελέστηκε το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Φανούριο Ωρωπού, ο γάμος του σχεδιαστή μόδας Αναστάσιου Τρανούλη, γιος του γνωστού σχεδιαστή μόδας Θεόδωρου Τρανούλη, και της εκλεκτής της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Τσιφτσάκη. Την λαμπρή και σεμνή τελετή, τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαοδικείας κ.Θεωδόριτος, ενώ το γλέντι που ακολούθησε στο Atlantis Club στον Ωρωπό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τον γάμο κόσμησαν με την παρουσία τους, άτομα από την κοσμική Αθήνα πάρα πολλοί δημοσιογράφοι, επειρχηματίες, άνθρωποι, των τεχνών και των γραμμάτων κ.α. Mεταξύ αυτών  Ελένη Φιλίνη,   Γωγώ Βαγενά, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να τραγουδήσουν για το ζευγάρι και ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης, Χρήστου Γεώργιος, Βούλα Κοζομπόλη, Παύλος Μάμαλος, Χρήστος Φωτίδης, Μάικ Νικολάτος, , Δημήτριος Μουζακίτης, Σπυριδούλα Σπανέα, Άννα Τσιάλτα, Μαριάμ Νίκου, Παναγιώτης Βαζαίος, Πένυ Λεβαντή, Σύλβια Αντώναρου, Σοφιάνα Φωτίδη, Πρόφης Κωσταντίνος, Αγγελική Κορκονίκητα κ.α

 Η ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ  ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ …..!!!!!
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ