ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΑΓΟΡΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΔΑ.Αγορά αγροτικών προϊόντων από τον Ταΰγετο θα πραγματοποιηθεί στην Τοπική Κοινότητα Λαδά, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.00 το πρωί. Στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Λαδά, όπου θα διοργανωθεί η αγορά, θα στηθεί επίσης παραδοσιακό γλέντι από την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Λαδαίων, με ζωντανή μουσική, ενώ θα προσφερθούν φασολάδα και τσίπουρο καυτό με μέλι, καθώς και χαλβάς, θα διατίθενται όμως και άλλα εδέσματα.

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος κάλεσε το κοινό να επισκεφθεί το Λαδά και να συμμετάσχει σ’ αυτήν την εκδήλωση προβολής της περιοχής της Αλαγονίας, καθώς και να ενισχύσει τους ντόπιους παραγωγούς, αγοράζοντας κάποιο από τα προϊόντα του μόχθου τους, «όλα ορεινά και εύγευστα» όπως σημείωσε.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να προμηθευθεί κάστανα, πατάτες, καρύδια, μήλα, ρίγανη, ντομάτες, σκουρίχια, φασόλια, διάφορα λαχανικά, μέλι, ψωμί ζυμωτό, κρασί κ.λπ., όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μιχάλης Αντωνόπουλος, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Λαδαίων Αθηνά Μασουρίδου τόνισε πως οι γυναίκες του χωριού θα ετοιμάσουν χαλβά, την παρασκευή του οποίου έμαθαν σε σεμινάρια, που θα προσφερθεί δωρεάν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Δήμο Καλαμάτας, την Τοπική Κοινότητα Λαδά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο απανταχού Λαδαίων.

Πληροφορίες: Μιχάλης Αντωνόπουλος, τηλ. 6977 251741, Αθηνά Μασουρίδου, τηλ. 6986834829.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ