ΕΦΥΓΕ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ.


ΕΦΥΓΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Ο  ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΤΟΥ 1940 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ Α΄ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (1981- 1985) ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(1985 – 1989).

O έγκριτος Δικηγόρος, πρώην βουλευτής Διονύσης Μπουλούκος. Γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Ήταν το τέταρτο από τα ορφανά που άφησε ο πατέρας του ήρωας Αντισυνταγματάρχης του Έπους του ‘40 Γεώργιος Μπουλούκος.

Απόφοιτος του Κολεγίου Αθηνών. Ως φοιτητής της Νομικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, υπήρξε από τα βασικά ιδρυτικά στελέχη του φοιτητικού κινήματος, ευρισκόμενος στην πρωτοπορία των Εθνικών και Κοινωνικών Αγώνων της εποχής του.

Ιδεολόγος και Διανοητής, με οξύτατη σκέψη και κρίση, μαχητικός και ασυμβίβαστος υπήρξε από τους Πρωταγωνιστές Δικηγόρους Υπεράσπισης στην πολύκροτη δίκη του Έκτακτου Στρατοδικείου για τον ΑΣΠΙΔΑ.

Κατά τη διάρκεια της Δικτατορίας των Συνταγματαρχών, αταλάντευτα πιστός στην έννοια της Δημοκρατίας, φυλακίστηκε, εξορίστηκε και βασανίστηκε απάνθρωπα στα κολαστήρια του ΕΑΤ/ΕΣΑ και του Κ.Ε.Σ.Α.

Άσκησε ενεργή και πετυχημένη Δικηγορία. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού συλλόγου Αθηνών. Εξελέγη επανειλημμένως Βουλευτής της Α Περιφέρειας Αθηνών και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.


Άσκησε μέχρι τέλους το λειτούργημα του Δικηγόρου.

Η ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ  ΠΕΜΠΤΗ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΙΣ 16.00 ΣΤΟ Α ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ..!!!

Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ  ΣΤΟΝ ΕΚΛΙΠΟΝΤΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣEI  ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ :Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ