ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ε. ΝΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΤρία πρόσωπα από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά κινούνται για την υποψηφιότητα στο Δήμο Καλαμάτας. Σε αμηχανία τα στελέχη της παράταξης του Παναγιώτη Νίκα.


Νέα δεδομένα στο Δήμο Καλαμάτας φέρνει η υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς αποχώρησή του ανοίγει το δρόμο για μια νέα υποψηφιότητα, η οποία και θα έχει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Οι τρεις του Σαμαρά

Ένα από ισχυρότερα σενάρια που συζητιούνται αυτή τη στιγμή είναι η υποψηφιότητα να προέλθει από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Ως ενδιαφερόμενοι εμφανίζονται ο Δημήτρης Πτωχός, ο Παναγιώτης Στασινόπουλος, αλλά και ο Δημήτρης Καφαντάρης. Και οι τρεις, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο υποψηφιότητας στο Δήμο Καλαμάτας, παρότι, μέχρι σήμερα, οι κινήσεις τους είναι διακριτικές.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί και τα ονόματα της κας Αλειφέρη και της κας Οικονομάκου, ως υποψηφιότητες ελεγχόμενες από τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά για διάφορους λόγους αυτές οι περιπτώσεις δεν φαίνεται να προχωρούν.

Ο συνδυασμός του Π. Νίκα

Από την άλλη πλευρά, ενδιαφέρον έχουν και οι εξελίξεις στην παράταξη του κ. Νίκα, όπου υπάρχουν πρόσωπα, τα οποία θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Ανάμεσα σε αυτούς που σκέφτονται την υποψηφιότητα είναι ο Δ. Μπούχαλης, η Π. Ντίντα, ο Θ. Βασιλόπουλος, ο Π. Γιαννόπουλος, ο Ν. Μπασακίδης και ο Π. Μπουζιάνης. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, τα μέλη της δημοτικής ομάδας του κ. Νίκα δεν έχουν δείξει την απαραίτητη ετοιμότητα με αποτέλεσμα να μην φαίνονται έτοιμοι ακολουθήσουν τις εξελίξεις. Πλέον, το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν και ποιος θα κάνει εγκαίρως κίνηση, από την παράταξη του κ. Νίκα, ή αν η παράταξη, ως σύνολο, θα θελήσει και θα διεκδικήσει να έχει ρόλο στην επιλογή της νέας υποψηφιότητας στο Δήμο Καλαμάτας.

Ωστόσο, όσο ο χρόνος κυλά και δεν εκδηλώνονται συγκεκριμένες πρωτοβουλίες είναι βέβαιο ότι θα μεγαλώνει ο κίνδυνος, με τη φυγή του Π. Νίκα, η συγκεκριμένη παράταξη να αποτελέσει την πηγή και μόνο, από την οποία θα αντληθούν στελέχη για τη συγκρότηση ενός νέου συνδυασμού, του οποίου ο επικεφαλής δεν θα έχει σχέση με την τωρινή δημοτική παράταξη.

ΠΗΓΗ: http://messiniapress.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ