ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ DA CAPO ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ …!!!!


 (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΚΥΡΙΛΕ..!!)

Πάνω από 40.000 ευρώ είναι η αξία της ενέργειας που δεν καταγράφηκε από το μετρητή του καφέ Da Capo στο Κολωνάκι, στο οποίο διαπιστώθηκε ρευματοκλοπή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΔΕΔΔΗΕ.

Επίσης από την εξέταση του ιστορικού των καταναλώσεων της παροχής, επιβεβαιώνεται η παρέμβαση στον μετρητή για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 5 ετών.


Η ρευματοκλοπή εντοπίστηκε την Τρίτη από συνεργείο της εταιρίας, το οποίο έκανε επιτόπιο έλεγχο στην παροχή του καταστήματος παρουσία του υπευθύνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το συνεργείο διαπίστωσε παρέμβαση στο μετρητή, με αποτέλεσμα όπως αναφέρει «τη μη καταγραφή του μεγαλύτερου μέρους της καταναλισκόμενης ενέργειας, γεγονός που κατά αδιαμφισβήτητο τρόπο στοιχειοθετεί τον χαρακτηρισμό της περίπτωσης ως διαπιστωμένη ρευματοκλοπή».

Όπως έγινε γνωστό χθες, συνελήφθη ο 45χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, σχηματίστηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.
Αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόστιμο το οποίο θα επιβληθεί στο Da Capo.

Ένα ιστορικό κατάστημα που αποτελεί σημείο συνάντησης κι αναφοράς στο Κολωνάκι, έφτασε στο σημείο να διαπομπεύεται για ρευματοκλοπή… Ένα κατάστημα που στις δόξες του – αλλά ακόμα και σήμερα – έδινε περισσότερους από 2.500 καφέδες την ημέρα!

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ