ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.“Όλες οι εκδηλώσεις του δήμου Καλαμάτας, πλην αυτών των σχολών της ΦΑΡΙΣ που ήδη οι γονείς πληρώνουν συνδρομή, θα έχουν ένα ελάχιστο εισιτήριο στο κόστος περίπου των 2 ευρώ, όσο κοστίζει στην πλατεία μισός καφές”, τόνισε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.

“Με αυτόν τον τρόπο θα δούμε ποια είναι η εκτίμηση του κόσμου σε κάθε εκδήλωση κι αν πραγματικά δείχνει ενδιαφέρον και να μην ακούμε παράπονα ότι δεν ήταν ο κατάλληλος ο χώρος κι ότι δεν χώραγαν οι θεατές”.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χάρης Βγενής και καυτηρίασε τον τρόπο που διανεμήθηκαν τα δελτία εισόδου στις δύο παραστάσεις  αβάν πρεμιέρ της χορευτικής εκδηλώσεις “the thread” που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Xορού Καλαμάτας.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι δεν ασχολήθηκε ο ίδιος με τη λίστα εισόδου, αλλά το γραφείο εθιμοτυπίας και μοίρασε συγκεκριμένες προσκλήσεις σε συλλόγους αλλά και σε χορηγούς του δήμου Καλαμάτας.

Σχολιάζοντας το κόστος της εκδήλωσης που είχε προϋπολογισμό 8.000 ευρώ, ο Θανάσης Ηλιόπουλος είπε ότι “η εκδήλωση κόστισε περίπου 5.000 ευρώ και πως έπρεπε να γίνουν απαραίτητες παρεμβάσεις στο Μέγαρο” και πως η παραγωγή άφησε “προίκα” από την χρήση του χώρου κάποιες παρεμβάσεις που έκανε (βρύσες, κουρτίνες κλπ).

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ