ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΠΟΧΗ (4ο ΜΕΡΟΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ;Ο πολυγραφότατος Θεολόγος, καθηγητής Δρ. Αθανάσιος Γερ. Μουστάκης μας εκπλήσσει ευχαρίστα με το 4ο μέρος των κείμενων του και  δυστυχώς το τελευταίο. Η έγκυρη ενημερωτική μας σελίδα του χωρίου μας είχε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να φιλοξενήσει όλα τα κείμενα του Δρ. Αθανάσιου Γερ. Μουστάκη και να τα παρουσιάσει στους αναγνώστες φίλους και συντοπίτες μας. 

  Συνεχίζει  να μας παρουσιάζει την εποχή κατά την οποία γεννήθηκε ο χριστιανισμός ένας κόσμος άγνωστος σε πολλούς από εμάς λόγο ότι βλέπουμε τα πρόσωπα που έδρασαν  και όχι τον κοινωνικό περίγυρο και την κοινωνική δομή της εποχής που ονομάζεται αποστολική εποχή και η εκκλησιά του Χριστού κάνει τα πρώτα βήματα της.

 Ἡ σημερινή ανάρτηση είναι το τέταρτο και τελευταίο μέρος του θέματος «Ἡ ζωή στην αποστολική εποχή», με το όποιο ευελπιστούμε να συμβάλουμε στην κατανόηση της τότε ζωής και καθημερινότητας.

Με το σημερινό κείμενο θα δούμε επιλεκτικά και πολύ σύντομα κάποια σημεία εντάσεων, μικρά προβλήματα και δυσκολίες πού υπήρχαν και αποδίδουν με ακρίβεια την πραγματική, και όχι ωραιοποιημένη, εικόνα ενός ζωντανού οργανισμού πού έκανε τα πρώτα του βήματα στον σκληρό ελληνιστικό-ελληνορωμαϊκό κόσμο.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ