ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΣΑΚΙΔΗΣ: Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙΔημόσια τοποθέτηση έκανε σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Μπασακίδης, σχετικά με μια “ανώνυμου εντολέα δημοσκόπηση” που διενεργήθηκε τηλεφωνικώς την περασμένη εβδομάδα κι αφορούσε τις πιθανές υποψηφιότητες για τον Δήμο Καλαμάτας κι όχι μόνο.

Μέσα στα ονόματα που δίνονταν προφανώς δεν υπήρχε του κ. Μπασακίδη, αφού δεν υπάρχει εκφρασμένη βούληση – πλην των κυρίων Μάκαρη, Κοσμόπουλου και Κουκούτση για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο Νίκος Μπασακίδης αναφέρει:

“Μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, για το υπό διαμόρφωση νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον στο Δήμο Καλαμάτας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έρχεται να διαμορφώσει γνώμη στους πολίτες και όχι να καταγράψει την άποψη τους, αφού στηρίχθηκε σε υποθετικά ερωτήματα.

Όταν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη και από τους ίδιους ενδιαφερόμενους επίσημα οι υποψηφιότητες, το όφελος έχει προφανώς ο άγνωστος μέχρι στιγμής εντολέας, ο οποίος θα διαχειριστεί τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης κατά το δοκούν.

Οι δημοσκοπήσεις και οι αποφάσεις πίσω από κλειστές πόρτες, απλώς υποδεικνύουν. Όμως ο Ηγέτης Αναδεικνύεται και δεν Υποδεικνύεται.

Στις μεγάλες παρατάξεις λύση είναι το άνοιγμα δημοκρατικών διαδικασιών γιατί τα αποτελέσματα τους τα αποδέχονται όλοι. Χωρίς αυτές ο υποψήφιος θα είναι αδύναμος”.

Μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες από τον Νίκο Μπασακίδη που έχει δηλώσει το ενδιαφέρον του για την επόμενη ημέρα του Δήμου Καλαμάτας…


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ