ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΘΩΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : «ΑΣ ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ “ΠΡΕΠΕΙ” ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ “ΘΕΛΩ"»Με μια δημόσια ανάρτηση ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος επιβεβαιώνει καταρχήν το ενδιαφέρον και τις κινήσεις που έχει κάνει, για να διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου Καλαμάτας στις επερχόμενες εκλογές, αλλά βάζει πρώτη την ενότητα της παράταξης και της δημοτικής ομάδας.

Η ανάρτηση του Θανάση Βασιλόπουλου:

“Για τους φίλους και συναγωνιστές που με ρωτούν αν θα θέσω υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Καλαμάτας:

Όλοι εσείς που με γνωρίζετε, ξέρετε πολύ καλά ότι λειτουργούσα και λειτουργώ πάντα με γνώμονα την ενότητα.

Το να θέσει κάποιος υποψηφιότητα για το Δήμο είναι το εύκολο. Το δύσκολο και η πρόκληση για τον καθένα από εμάς, που ασχολούμαστε με τα κοινά, είναι να καταφέρει να ενώσει δίπλα του όλες τις υγιείς δυνάμεις, που την επόμενη ημέρα θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν τα μέγιστα για το Δήμο και τους συνδημότες μας.

Η όποια κίνησή μου θα είναι αποτέλεσμα ώριμων και συλλογικών ενεργειών που θα έχουν ως στόχο την υπηρέτηση της ενότητας.

Όταν όλα γύρω μας διαλύονται και αμφισβητούνται, ας παραμείνουμε τουλάχιστον εμείς ενωμένοι και ας προτάξουμε τα «πρέπει» πάνω από τα «θέλω» για το καλό της παράταξης που μας ανέδειξε, αλλά πρωτίστως του Δήμου μας, που τόσα χρόνια υπηρετούμε με συνέπεια και σύνεση”.

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος
Αντιδήμαρχος Δήμου Καλαμάτας
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού ΜεσσηνίαςΟι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ