ΑΛΑΛΟΥΜ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΠΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ ΜΕΝΟΥ ΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ.Δείπνο σε ταβέρνα της Καλαμάτας είχαν χθες το σύνολο σχεδόν των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, με θέμα βέβαια τη διαδοχή του δημάρχου, Παναγιώτη Νίκα.


Οι πληροφορίες λένε ότι την πρωτοβουλία είχε ο αντιδήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, που έχει εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του να είναι μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων. Ωστόσο οι συνδαιτυμόνες δεν κατέληξαν σε κάποια απόφαση, γι’ αυτό και θα ακολουθήσει και νέο δείπνο, τη Δευτέρα 26 Νοέμβρη 2018.
 Αντίθετα η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 το απόγευμα θα ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου την υποψηφιότητά της για το Δήμο Καλαμάτας, επιχειρώντας να φέρει προ τετελεσμένων τη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας.

Σε ότι αφορά την Μαρία Οικονομάκου, που επίσης έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά της με γραπτή ανακοίνωση, έκρινε ότι δεν υπήρχε λόγος να πάει στο δείπνο αφού η απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα είναι οριστική…

Στο δείπνο που έγινε χθες συμμετείχαν 19 δημοτικοί σύμβουλοι, από τους 24 της πλειοψηφίας (ο Χάρης Βγενής ο 25ος έχει ανεξαρτητοποιηθεί).

Έλλειπε βεβαία η Μαρία Οικονομάκου, απουσίασαν επειδή βρίσκονταν εκτός Καλαμάτας ή λόγω ασθενείας ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο Τάκης Βασιλόπουλος και η Αναστασία Μπελογιάννη, καθώς επίσης απουσίασε ο Γιώργος Καρβέλης.

Φαίνεται ότι η μεγάλη πλειοψηφία της δημοτικής ομάδας του Παναγιώτη Νίκα δεν έχει πολυδιασπαστεί ακόμη και δεν έχει έρθει σε επίσημη συμφωνία με κάποιους ή κάποιες από όσους ήδη ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους.

Ταυτόχρονα όμως φαίνεται ότι είναι δύσκολο να παραμείνει η ομάδα αρραγής πίσω από έναν υποψήφιο που θα επιλέξει η ίδια. Τα πράγματα πάντως αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν οριστικά στο δείπνο της Δευτέρας.

Σε ότι αφορά τη συνέντευξη της Ελένης Αλειφέρη, αυτή θα δοθεί την Πέμπτη 22 Νοέμβρη, στις τέσσερις το απόγευμα, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Καλαμάτας, με θέμα “σχετικά με την υποψηφιότητά της για το Δήμο Καλαμάτας”.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ