ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ: ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ & ΥΦΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ»          Ο αγαπητός φίλος και αναγνώστης της μοναδικής έγκυρης ενημερωτικής σελίδας  του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» Άρχων Μάϊστωρ της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας καθηγητής βυζαντινής μουσικής o  Καλύμνιος  κ. Γεώργιος Ι. Χατζηθεοδώρου  με ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας προσκαλεί στην σπουδαία εκδήλωση που το Ίδρυμα Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, φιλοξενεί τον Πρόεδρο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αχιλλέα Χαλδαιάκη Καθηγητή Βυζαντινής Μουσικολογίας και Ψαλτικής Τέχνης σε μια διάλεξη με τίτλο :«Μουσική Τυπογραφία: Ιστορικές, Μουσικολογικές & Υφολογικές Προσεγγίσεις».

Τιμώντας το δίτομο έργο του Καλύμνιου κ. Γεωργίου Χατζηθεοδώρου, Βιβλιογραφία της Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής (1820-1999)».

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Νάκος και ο συγγραφεύς του πονήματος κ. Γεώργιος Χατζηθεοδώρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Οδός Μεγάλου Βασιλείου 15 στην Αθήνα (Ρούφ).
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ