Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ «ΑΝΟΙΓΕΙ» ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΧΟΡΟΥ ME THN ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ.Στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Παρακολούθησης των έργων του ΕΣΠΑ.

Οι εργασίες της Επιτροπής θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας και εκτός των άλλων θα έχει και συμβολικό χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, ο τόπος διεξαγωγής των εργασιών της Επιτροπής δεν είναι καθόλου τυχαίος, καθώς η επιλογή του Μεγάρου Χορού, έργου που χρηματοδοτήθηκε από πόρους της ΕΕ, συμβολίζει τη σύνδεση αυτών των έργων με τις τοπικές κοινωνίες.

Μάλιστα, προκειμένου αυτός ο στόχος να υπηρετηθεί, ανοίγουν οι πόρτες του Μεγάρου Χορού δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε πολίτη να το επισκεφθεί.

Στο πλαίσιο αυτό δε, την ερχόμενη Πέμπτη, στις 18:00, θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων στο συγκεκριμένο χώρο, τις οποίες διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.


Η συνεδρίαση της Επιτροπής

Η συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία αποτελείται από δεκάδες αιρετούς και εκπροσώπους φορέων της Πελοποννήσου είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει την Παρασκευή.

Στη συνεδρίαση, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον, θα παρουσιαστεί η πορεία των έργων του ΕΣΠΑ και οι προοπτικές του προγράμματος.

ΠΗΓΗ: messiniapress.grΟι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ