Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ «USSAK» ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ…!!!Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία «USSAK» θα έχουν όσοι βρεθούν την Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2018 στις 7.00 το απόγευμα στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Την εκδήλωση- προβολή διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας μαζί με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Δε θα υπάρχει εισιτήριο, αλλά αντ’ αυτού όποιος θέλει θα μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα προσφερθούν σε άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Για την προβολή της ταινίας θα βρεθούν στην πόλη ο σκηνοθέτης, καθώς και η πρωταγωνίστρια, ενώ αμέσως μετά θα γίνει συζήτηση για το περιεχόμενο της ταινίας, περιεχόμενο που κάποτε θεωρούνταν εξωπραγματικό, αλλά τελικά αποτυπώνει τη σημερινή Ελλάδα.

Η ταινία
Κάπου στο κοντινό μέλλον, ετερόκλητοι άνθρωποι: περφόρμερς του δρόμου, περιθωριακοί, εκπρόσωποι της εξουσίας, αγρότες, ζουν όλοι βυθισμένοι στην απάθεια, μέσα σε ακραίες συνθήκες. Στο φόντο μια χώρα διαλυμένη. Η ταινία εξερευνά την έννοια της κοινότητας και το νόημα της ουτοπίας. Το Ussak κλείνει με τη φράση: «Ο ουτοπιστής, φίλε, είναι ο απόλυτος υλιστής».Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ