ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ «ΟΙ ΧΡΥΣΑΦΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΚΥΡΗΔΕΣ» ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ 2Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.Το παιδικό βιβλίο της συγγραφέως Ιφιγένειας Κυργιώ μετατράπηκε σε θεατρικό κείμενο και ανεβαίνει πάλι στη σκηνή από τη θεατρική ομάδα Αlternativo.

Μετά την επιτυχία της περσινής παράστασης, ανανεώθηκε με τραγούδια και χορό και υπόσχεται να ταξιδέψει τους μικρούς και μεγάλους θεατές σε ένα κόσμο γεμάτο χρυσόσκονη και αστεράκια, με φόντο τη μαγεία των Χριστουγέννων και στη σκηνή μία σύγχρονη Σταχτοπούτα, μια κακιά Μητριά, μια ετεροθαλή αδερφή και δύο απρόσκλητους επισκέπτες που έρχονται να φέρουν τα πάνω κάτω μέσα σε μία νύχτα!

Υπόθεση
Είναι μέρες Χριστουγέννων. Η Χριστινιώ, ταλαιπωρείται από την κακιά μητριά που την αναγκάζει να κάνει συνεχώς δουλειές και αγγαρείες. Μόνη της συντροφιά η Λενιώ, η ετεροθαλής αδερφή της. Ο χρόνος για τον χορό του αρχοντόπουλου έχει φτάσει, οι ετοιμασίες δεν έχουν τελειωμό και η Χριστινιώ δεν έχει προλάβει να τελειώσει τις δουλειές που της έχουν αναθέσει.

Μέσα στην αναστάτωση που επικρατεί… φήμες λένε πως τέτοιες μέρες καλικάτζαροι εισβάλουν στα σπίτια των νοικοκυραίων και φέρνουν τα πάνω κάτω!

Συντελεστές

Κείμενο: Ιφιγένεια Κυργιώ
Σκηνοθεσία: Ζωή Γεωργιλέα
Ηθοποιοί: Χρυσαυγή Καφοπούλου, Ζωή Γεωργιλέα, Πόπη Χαρίτου
Σκηνικά – κουστούμια: Στεφανία Γεωργιλέα
Επιμέλεια ήχου και φωτισμού: Μαρία Μαυροειδέα Στίχοι τραγουδιών: Χρυσαυγή Καφοπούλου, Πέτρος Κρητικάκος
Graphic Design: Αcris Callas
Φωτογραφίες: Στέλιος Κρητικάκης
Πληροφορίες Αμφιθέατρο Φιλαρμονικής
Παραστάσεις για το κοινό: 22-23, 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου 6.30 μ.μ.
Διάρκεια παράστασης: Μία ώρα και είκοσι λεπτά (με διάλειμμα δέκα λεπτών)
Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ παιδιών, 8 ευρώ ενηλίκων
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6975-956430

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ