ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ 6 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΟΛΙΣ 12ΧΡΟΝΩΝ ΟΙ 2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ & 10 ΧΡΟΝΩΝ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ…!!!Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, στην Καλαμάτα.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τρεις 3 ανήλικοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εκείνο που σοκάρει όμως είναι ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά ηλικίας 10 χρονών το μικρότερο και 12 τα μεγαλύτερα. Μάλιστα, τα δύο από τα τρία παιδιά είναι αδέλφια. Δυστυχώς, και οι τρεις, έχουν σύμφωνα με την Αστυνομία, απασχολήσει και πάλι τις αστυνομικές αρχές με την παραβατική τους συμπεριφορά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω ανήλικοι, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.10.2018 έως και την 7.11.2018, στην Καλαμάτα, διέπραξαν συνολικά δύο (2) περιπτώσεις κλοπών, σε γραφείο και σε κτίριο εκπαίδευσης [19ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας, απ’όπου πήραν μία τηλεόραση], μία (1) περίπτωση κλοπής σε όχημα ημεδαπού, δύο (2) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής σε καταστήματα και τέλος μία (1) περίπτωση κλοπής οχήματος, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο αφού το έκλεψαν, το οδηγούσε ο ένας από τους 12χρονους(!), και εντοπίστηκε από την αστυνομία μετά από καταγγελία, ότι ένα παιδί οδηγεί αυτοκίνητο!

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται ακόμη δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 43 και 44 ετών, αντίστοιχα, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ