Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΕ .Το έναυσμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έδωσε και φέτος η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας ΑΕ, που διοργάνωσε χτες βράδυ με επιτυχία την εορταστική εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Αγοράς.

Η εκδήλωση έγινε στον χώρο των Βιολογικών προϊόντων, όπου μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου της Γιάννη Αδαμόπουλου, και τον χαιρετισμό του Χαράλαμπου Αφάλη, προέδρου του Συλλόγου της Βέργας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας μαζί με τα παιδιά από τον Αναπτυξιακό – Πολιτιστικό Σύλλογο της Βέργας, άρχισαν την αντίστροφη μέτρηση και έγινε η φωταγώγηση του δέντρου στο νότιο μέρος της Αγοράς και του εορταστικού διακόσμου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλα τα τμήματα του Αναπτυξιακού -Πολιτιστικού Συλλόγου Βέργας (χορευτικό – χορωδιακό – μουσικό), ενώ προσφέρθηκαν μανιάτικα λαλάγγια και τυρί σφέλα, που ετοίμασαν γυναίκες από την περιοχή και πρόσφεραν τα υλικά τα καταστήματα της Αγοράς, αλλά και οι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας Μαρίνος Κουμουνδούρος και Μιχάλης Σουρίλας.

   Παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πολλές οικογένειες με τα παιδιά τους που γέμισαν τον στεγασμένο χώρο!


Παράλληλα διατέθηκαν 500 πάνινες οικολογικές τσάντες με τα λογότυπα της Αγοράς, ενώ δεν ήταν δυνατό να λείψει και ο Άγιος Βασίλης της ΚΑΚ που μοίρασε δωράκια και λιχουδιές στα παιδιά!ΠΗΓΗ: Fotis Koutroubis  


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ