Ο ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΦΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ….!!!Το μεσημέρι της Κυριακής 23 Δεκ. 18  σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα Παναγιώτης Φωτέας στο Διοικητήριο της Καλαμάτας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης παρουσίασε δυο ακόμα υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας.

Ειδικότερα πρόκειται για τον επί χρόνια αυτοδιοικητικό Σωτήρη Παναγιωτόπουλο καθώς και  τον πρώην Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Χαράλαμπο Αφάλη.

Κομματική κίνηση – ματ θεωρείται η σημερινή ανακοίνωση του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, για να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Μεσσηνία με τον συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος”.

Κι αυτό γιατί ο κ. Παναγιωτόπουλος έχει διανύσει επιτυχημένα πολλά κομματικά χιλιόμετρα στον πολιτικό στίβο, αφού αποτελούσε έναν “κομματικό κέρβερο” της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία για πολλά χρόνια.

Στην πορεία, έκανε την αυτοκριτική του και την αυτοδιοικητική αγρανάπαυση για να δει τα πράγματα κι από απέξω και σήμερα επανέρχεται δριμύτερος.

Παρά το γεγονός ότι παλαιότερα είχε τεθεί εκλογικά απέναντι στον Περιφερειάρχη, πλέον η διαχρονική φιλική σχέση εκτίμησης κι αναγνώρισης του έργου τους εκατέρωθεν, έφερε το σημερινό αποτέλεσμα.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ