«ΓΑΛΑΖΙΟ» ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ


«ΓΑΛΑΖΙΟ» ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ in.gr  ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ Super TV.


Βουλευτές της ΝΔ στηρίζουν άλλους υποψήφιους από αυτούς που έχουν πάρει το χρίσμα από το κόμμα ενώ δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι θα περάσει δύσκολα η ΝΔ σε περιφέρειες που κάποτε θεωρούσε σίγουρες

Έσπειρε ανέμους στην ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μίλησε για άνοιγμα στην κεντροαριστερά, και θερίζει καταιγίδες από ένα φαινόμενο που σιγά – σιγά πολλαπλασιάζεται. Βουλευτές της ΝΔ στηρίζουν τοπικά, στους δήμους των νομών τους, υποψήφιους δημάρχους του ΠΑΣΟΚ και όχι της Νέας Δημοκρατίας. Κι αυτό έχει εξαγριώσει πολλούς εντός κι εκτός Πειραιώς.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Βουλευτής της ΝΔ σε πόλη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που θα επισκεφτεί ο Μητσοτάκης μέσα στο Σαββατοκύριακο για να στηρίξει την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα, έχει αυτόνομη και διακριτά αντίθετη στρατηγική στο Δήμο της πρωτεύουσας του νομού, από αυτή που έχει το κόμμα.

Μάλιστα σε δημοσκόπηση που έγινε για τον δήμο αυτό, στην οποία ωστόσο οι ερωτήσεις περιλάμβαναν και την δυναμική των υποψηφίων περιφερειαρχών, τα αποτελέσματα είναι κόλαφος για την ΝΔ.

Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο καναλάρχης που ζήτησε την δημοσκόπηση, στην μεν περιφέρεια ο Τατούλης έχει ποσοστό που ξεπερνά το 40%, ενώ ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ εμφανίζει πολύ καλό ποσοστό κοντά στο 11%, με τον Παναγιώτη Νίκα να θέλει πολύ δουλειά ακόμα, και να είναι κοντά σε… μονοψήφιο ποσοστό.

Στο δε δήμο τα πράγματα είναι χειρότερα γιατί η δημοσκόπηση που θα παρουσιαστεί την επόμενη Τρίτη δείχνει τον υποψήφιο της ΝΔ για Δήμαρχο της πόλης, στην οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταβαίνει το Σάββατο, να βρίσκεται μακράν πίσω από το ΠΑΣΟΚο (ΚΙΝΑΛίτη) υποψήφιο. Και το γαργαλιστικό είναι ότι τον ΠΑΣΟΚο (ΚΙΝΑΛίτη) υποψήφιο δήμαρχο στηρίζει ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ, κόντρα στις επιλογές του κόμματος.

Είτε υπάρχει ευφυές σχέδιο (!!!), ή απλά είναι μια χαοτική κατάσταση λόγω έλλειψης ατζέντας από την ΝΔ στις δημοτικές εκλογές, το φαινόμενο είναι αρκούντως διασπαστικό στη βάση των ψηφοφόρων της ΝΔ, σε βαθμό που θα ψάχνουν σταυρό και δεν θα βρίσκουν οι τοπικοί βουλευτές που στηρίζουν υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) όταν θα έρθει η σειρά τους να αναζητήσουν ψήφο

ΠΗΓΗ: in.gr

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΜΕ  30% ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ MARC

Τριάντα ολόκληρες μονάδες μπροστά εμφανίζει τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη, δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Marc στο δήμο Τρίπολης και παρουσιάστηκε σήμερα από την τηλεόραση Super TV.

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης για την περιφέρεια είναι τα εξής:

Τατούλης: 42%

Νίκας: 11,4%

Μπουντρούκας: 10,1%

Δέδες: 8,5%

Γόντικας: 5,8%

Δολτσινιάδης: 3,7%

Δεν έχω αποφασίσει: 15,9%

Δεν απαντώ: 2,6%

ΠΗΓΗ: Super TV.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ