ΝΕΟΣ ΙΠΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ - ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ», ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.Σκοπός της δημιουργίας του είναι κυρίως η διάδοση του αθλήματος της ιππασίας. Πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης είναι ο Γιώργος Ευάγγ. Τζαβάρας και σύμφωνα με το καταστατικό εντός 3μηνου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη της πρώτης διοίκησης.

Η μοναδική έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ» εύχεται καλή επιτυχία στον νέο σύλλογο και ελπίζουμε να δούμε δραστηριότητες και έργο το οποίο να αναδείξει το χωριό μας και να το βγάλει από την μίζερη πραγματικότητα που δυστυχώς το έχουν καταδικάσει κάποιοι με την εγκληματική τους αδιαφορία ….!!!!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά από τις ενέργειες της περιφέρειας και προσωπικά  του Πέτρου Τατούλη έχει μπει στην τελική ευθεία η κατασκευή νέου γηπέδου με πλαστικό τάπητα  για την ομάδα του χωριού μας του ιστορικού «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ»  μετά από της ψεύτικες υποσχέσεις του Δήμου Καλαμάτας που κόστισαν πέντε χρόνια εγκατάλειψης και καταστροφής του γηπέδου.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ