ΚΑΗΚΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΕΤΡΑΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟΙ.Ολοσχερώς καταστράφηκε από πυρκαγιά διώροφο σπίτι στο Αριστοδήμειο του Δήμου Μεσσήνης.

Η πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί, στις 09.40 στο σπίτι, από τον χώρο της κουζίνας, και μέσα σε λίγη ώρα είχε εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σπίτι, που  είχε σκεπή, ξύλινο πάτωμα στον πρώτο όροφο, και ξύλινα κουφώματα, με αποτέλεσμα αυτό  να καταστραφεί.

Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 13 πυροσβέστες, που έδωσαν μάχη με τις φλόγες, προκειμένου να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Ευτυχώς, η τετραμελής οικογένεια απουσίαζε από το σπίτι καθώς μάζευαν ελιές. Ωστόσο, τους ειδοποίησαν και επιστρέφοντας βρέθηκαν μπροστά στο τραγικό θέαμα. Από το σπίτι δεν είχε μείνει τίποτα, παρά μόνο στάχτες και αποκαΐδια. Όλα τα πράγματα της οικογένειας, έχουν καταστραφεί, και πλέον δεν έχουν που να μείνουν!

Πρόκειται για μια φτωχή οικογένεια, εργάτης ο πατέρας, που με αξιοπρέπεια μεγαλώνουν τα δύο κορίτσια τους, 12 και 9 ετών, που είναι μαθήτριες στο Γυμνάσιο και στο Δημοτικό.

Στο σπίτι έμεναν με ενοίκιο τα τελευταία χρόνια.
Μέσα σε λίγη ώρα όλα τους τα υπάρχοντα καταστράφηκαν. Όποιος μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια μπορεί να απευθυνθεί στην Πυροσβεστική Καλαμάτας.

Η φωτιά που ξεκίνησε από την κουζίνα, πιθανολογείται ότι ξέσπασε από αναμμένο μάτι, ωστόσο τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς ερευνά το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ