ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ «ΑΝΟΙΧΤΗ» ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.Στη δημοσιοποίηση των ονομάτων, περίπου του 70%, που θα συγκροτήσουν τα βουλευτικά ψηφοδέλτια  προχώρησε το Κίνημα Αλλαγής. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση θα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.


ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στην Μεσσηνία έχουν «κλειδώσει» 3 από τις 7 υποψηφιότητες. Πρόκειται για τον Μενέλαο Γερονικολό, τον Παναγιώτη Αλευρά και τον Γιάννη Διονυσόπουλο.

Ο Π. Αλευράς, είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα, καθώς επί πολλές τετραετίες έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Μεσσηνίας και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου. Ανήκει στη γενιά των «παλιών» του χώρου με μακρά διαδρομή στο εσωτερικό του, σε τοπικό επίπεδο.

Ο Μ. Γερονικολός είναι ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς, καθώς είναι μόλις 32 ετών. Είναι επιχειρηματίας στον αγροτικό τομέα, έχει βαθιές οικογενειακές ρίζες στη δημοκρατική παράταξη, διαθέτει άριστες σπουδές και θεωρείται η «αιχμή του δόρατος» του ψηφοδελτίου του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία.

Τέλος, ο Γ. Διονυσόπουλος είναι μέλος του Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΟΕΕ). Είναι οικονομολόγος και κατάγεται από το Πεταλίδι και αποτελεί την τρίτη «σίγουρη» υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία.

Η υποψηφιότητα Γεννηματά στη Μεσσηνία

Όσον αφορά στο θέμα ενδεχόμενης υποψηφιότητας της προέδρου του Κινήματος, Φώφης Γεννηματά, στη Μεσσηνία δεν αναμένεται να προκύψει κάτι αυτή τη στιγμή.

Η κα Γεννηματά, η οποία ως πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα σε 3 διαφορετικές εκλογικές περιφέρειες, αναμένεται να είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, ωστόσο, οριστικές αποφάσεις για τις επόμενες επιλογές της δεν έχουν ληφθεί. Έτσι, το αν θα είναι ή όχι στο ψηφοδέλτιο της Μεσσηνίας η πρόεδρος του Κινήματος παραμένει ανοικτό.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ