ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΡΟΜΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ 15 ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΘΟΥΡΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.Τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, στην πάλαια εθνική οδό Καλαμάτας Τρίπολης στην θούρια  στο ύψος του ζαχαροπλαστείου Καρδάση.

 Αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, οι πρώτες πληροφορίες είναι  για ρομα που  κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον δρόμο, και με κατεύθυνση από Θουρία προς Καλαμάτα.

 Ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να περάσει στο αντίθετο ρεύμα, να αναποδογυρίσει, και να παρασύρει έναν διερχόμενο μαθητή, που εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου, αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν ότι είχαν τραυματίσει πολύ σοβαρά τον μαθητή εξαφανίστηκαν, και τους αναζητά η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και ο άτυχος 15χρονος μαθητής, διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ