ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ …..!!!ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΑΡΑΠΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ  ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΄Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ …!!!

ΟΙ ΚΛΕΨΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΗ …!!!

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ …;;;

ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ……!!!!

Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ …!!!

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΤΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ……!!!!


ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΤΕΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΒΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ…!!!Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ