ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΥΖΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ.


Ο Βουλευτής Μεσσηνίας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Πέτρος Ν. Κωνσταντινέας,  πραγματοποίησε την  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολίτικου του Γραφείου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του REX την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου  2019 παρουσία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή και αρκετού κόσμου που αδιαφόρησε για την κακοκαιρία αλλά και της δύσκολης ημέρας μετά και την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσών από τη βουλή των Ελλήνων.

Ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μεσσηνίας, Φίλιππος Χαμαργιάς, ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και σε σύντομη ομιλία του, είπε χαρακτηριστικά ότι αυτός μπίγει το μαχαίρι στην πίτα ενώ ο Πέτρος στο «κόκκαλο», ο Πέτρος Κωνσταντινέας είναι άνθρωπος του Θεού, άνθρωπος της εκκλησίας, είναι πρώτα και πάνω από όλα άνθρωπος.

Στη συνέχεια τον λόγο εμφανώς συγκινημένος από την προσέλευση του κόσμου αλλά και από την αγάπη που εισέπραξε από τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του, πήρε ο Πέτρος Κωνσταντινέας, λέγοντας Χαρακτηριστικά δεν το περίμενα αυτό που έγινε σήμερα δεν ήξερα αν θα κόψουμε την πίτα σήμερα και λόγο των καιρικών συνθηκών αλλά και τον πολιτικών εξελίξεων, οι άνθρωποι κάνουν την πολιτική και όχι το αντίθετο, ευχαριστώ πολύ όλους σας και τον καθένα προσωπικά για την αγάπη που μου δείχνετε καθημερινά.

Ευχαρίστησε την οικογένεια του που είναι πάντα δίπλα του και έχει περάσει τα πάνδεινα

Και για τέλος ευχαρίστησε τον Αλέξη τον Τσίπρα αναφερόμενος στην πρώτη τους συζήτηση των ρώτησε χαριτολογώντας ρε Πέτρο τη τάση είσαι εσύ; Είμαι τάση 220volt και άμα αγριέψω γίνομαι 380 τριφασικό του απάντησε χαρακτηριστικά, αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν, ο κάθε Έλληνας θα κρίνει με αυτό που βλέπει…
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ