ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.

Μετά από μία σύντομη συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου έληξε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2015 έως σήμερα.

Εξερχόμενος ο Πάνος Καμμένος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε λακωνικά «εξήγησα στον πρωθυπουργό πως για το Μακεδονικό θέμα οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» και πρόσθεσε λίγο αργότερα πως «λεπτομέρειες για τις κινήσεις του ιδίου και των ΑΝΕΛ θα δοθούν στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στις 12.00».
Με ένα βίντεο που δείχνει έπαρση σημαίας στο Φυλάκιο Γράμμου, στα Ελληνοαλβανικά σύνορα ξεκίνησε στο twitter την ημέρα του ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα πριν την κρίσιμη και πολυαναμενόμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το μέλλον της συγκυβέρνησης. 

Ακολούθως, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετέβη στη Μητρόπολη της Αθήνας, παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και μετέλαβε, πριν μεταβεί στο Μαξίμου.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ