Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ.Εκ νέου υποψηφιότητα για το Δήμο Δυτικής Μάνης θα θέσει ο πρώην δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Γιαννημάρας.

Ο κ. Γιαννημάρας διετέλεσε δήμαρχος Δυτικής Μάνης μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 με το συνδυασμό «Νέα Πνοή για τη Δυτική Μάνη».

 Δήλωσε πως θα θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές και τόνισε: «Αν οι πολίτες της Δυτικής Μάνης αποφασίσουν να με στηρίξουν, στόχος μου θα είναι να βοηθήσω σε ότι αφορά πρώτον τη διατήρηση και βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης, αλλά κυρίως στον αναπτυξιακό τομέα, στον οποίο υστερεί η Μάνη και είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη. Δηλαδή, θα δώσουμε προτεραιότητα σε έργα αναπτυξιακού χαρακτήρα. Ο συνδυασμός θα είναι πλήρης, με τον ανώτερο δυνατό αριθμό υποψηφίων που προβλέπει η νομοθεσία».

Ο Δημήτρης Γιαννημάρας γεννήθηκε στην Πλάτσα της μεσσηνιακής Μάνης. Σπούδασε φυσικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε σε σχολεία της Μάνης, της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής και σήμερα είναι συνταξιούχος. Υπήρξε συνδικαλιστής στο χώρο της εκπαίδευσης από διάφορες θέσεις και μέλος πολλών συλλόγων. Διατέλεσε διευθυντής του γραφείου του πρώτου αιρετού νομάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Φωτέα και δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας. Από 1/1/2011 μέχρι 31/8/2014 διατέλεσε δήμαρχος Δυτικής Μάνης.ΠΗΓΗ: www.tharrosnews.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ