ΑΓΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΡΟΜΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ..!! ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ …….!!!!!!!Μετά από καταδίωξη αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου έναν 28χρονο Ρομά στον Άγιο Φλώρο.

Ο συλληφθείς είχε κλέψει νωρίτερα ένα αγροτικό αυτοκίνητο από τη Θουρία και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο Πλατύ. Κι όταν τους είδε όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά προσπάθησε να τους κάνει να τον χάσουν οδηγώντας σαν... παλαβός, ώσπου σε έναν δρόμο στον Άγιο Φλώρο τράκαρε το φορτηγάκι, βγήκε από το δρόμο, το παράτησε και άρχισε να τρέχει πεζός.

Ο 28χρονος ήταν μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο και όταν συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Καλαμάτας υποστήριξε ότι είχε πιει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έκανε. Όμως, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο συγκεκριμένος είναι ένας από τους πολλούς "σταθερούς πελάτες" της Αστυνομίας, οι οποίοι για όσο διάστημα είναι έξω από τη φυλακή ρημάζουν τον τόπο στις κλοπές. Μάλιστα ο συγκεκριμένος ήταν έξω με εισαγγελική διάταξη από τις φυλακές Τρικάλων όπου κρατείτο και έδινε το “παρών” στο Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Χθες πέρασε για πολλοστή φορά το κατώφλι του ανακριτή Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθεί για την κακουργηματική πράξη της διακεκριμένης κλοπής και τις πλημμεληματικές κατηγορίες περί διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών, της απείθειας και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σουγιάδες. Μετά την απολογία του ανακριτής και εισαγγελέας συμφώνησαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Όσο για το φορτηγάκι αυτό επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του με ζημιές, αφού πριν βγει ο συλληφθείς από το δρόμο, το χτύπησε σε ένα ρείθρο και το τράκαρε.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ