ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ  θρασύτατη  ληστεία σημειώθηκε σε οικία σε χωριό της ευρύτερης περιοχής του χωριού μας με τους ιδιοκτήτες να είναι παρόντες και με  κίνδυνο για την ίδια την ζωή τους.

Το γεγονός σημειώθηκε κατά την  διάρκεια του απογεύματος εχθές  ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν εντός του σπιτιού τους όταν ληστές εισέβαλαν σε αυτό και με την απειλή ενός ρόπαλου εκφόβησαν την ανυπεράσπιστη σπιτονοικοκυρά και μετά από άσκηση βίας απέσπασαν σημαντικό χρηματικό ποσό και έφυγαν σαν κύριοι…!!!!

Τα τελευταία γεγονότα αποδεικνύονται επικίνδυνα και άκρως ανεξέλεγκτα με απρόβλεπτες συνέπειες και για την ζωή των κατοίκων των χωριών μας ...!!!

Ευτυχώς που έως τώρα εκ θαύματος δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα από τις  ανεξέλεγκτες καταστάσεις στα χωριά μας, την αυξανόμενη παραβατικότητα και την τελευταία θρασύτατη ληστεία.  

Η έγκυρη ενημερωτική σελίδα του χωριού μας έχει προβάλει την έντονη παραβατικότητα που σημειώνεται τον τελευταίο καιρό στην περιοχή μας και κατά επανάληψη έχει ζητήσει την ανάληψη των ευθυνών όλων των φορέων και υπευθύνων, γιατί η συνεχιζόμενη ανεξέλικτη παραβατικότητα που θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και τότε θα είναι αργά και ίσως θρηνήσουμε θύματα.

Δυστυχώς και τώρα είναι αργά για το χωριό μας αλλά και για τα χωριά της ευρύτερης περιοχής,  γιατί η άθλια εικόνα των χωριών μας  και η συνεχιζόμενη αυξανόμενη κατάσταση της παραβατικότητας, της εγκληματικότητας και της απαξίωσης των χωριών μας έχει οδηγήσει στην ερήμωση της περιοχής και στην εγκατάλειψη.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ