ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΑ ΑΡΦΑΡΑ
Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται να ξεκινήσει η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας για την κατάρτιση Κτηματολογίου στο μεγαλύτερο τμήμα της Μεσσηνίας, όπου μέχρι στιγμής δεν είχε γίνει κτηματογράφηση.

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: "Η έναρξη συλλογής δηλώσεων εγγραπτέων δικαιωμάτων επί ακινήτων στις εδαφικές περιοχές των τέως ΟΤΑ της Π.Ε. Μεσσηνίας, που δεν έχουν ενταχθεί στο Εθνικό Κτηματολόγιο, προγραμματίζεται στις 25/2/2019.

Για την ενημέρωση των πολιτών έχει αρχίσει ήδη η λειτουργία του Γραφείου Κτηματογράφησης, στο οποίο θα υποβάλλονται οι δηλώσεις ιδιοκτησίας, στη λεωφόρο Αθηνών στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας (έναντι Καρέλια).

Σταδιακά από τις 18/2/2019 αρχίζει και η λειτουργία έντεκα (11) Μονάδων Ενημέρωσης πολιτών στις κωμοπόλεις Αρφαρά, Κάμπος, Εύα, Αριστομένης, Πεταλίδι, Σουληνάρι, Γαργαλιάνοι, Φιλιατρά, Κυπαρισσία, Δώριο, Μελιγαλάς, όπου επίσης οι πολίτες θα ενημερώνονται αλλά θα μπορούν να υποβάλουν και τη δήλωσή τους.

Ώρες λειτουργίας Γραφείου Κτηματογράφησης: 8.30 – 16.30 καθημερινά και την Τετάρτη έως 20.30.

Τηλέφωνο: 27210 69102Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ