ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ «ΕΦΑΓΕ» 43.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ 33ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣΕξιχνιάστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής διεύθυνσης Μεσσηνίας, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έξι περιπτώσεις απάτης στη Μεσσηνία.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 33χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι ο 33χρονος, ενεργώντας με συγκεκριμένη μεθοδολογία και τρόπο προσέγγισης, εξαπατούσε άτομα, παραθέτοντας τους ψευδή στοιχεία ως αληθή, με σκοπό τα παράνομο περιουσιακό όφελος.

Πιο συγκεκριμένα, προσέγγιζε άτομα και με το πρόσχημα κυρίως της μεσολάβησης του στην αγορά οχημάτων, ανταλλακτικών κ.ά., μέσω Ο.Δ.Δ.Υ. αποσπούσε από αυτά διάφορα χρηματικά ποσά.

Από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας , εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2017 έως και χθες (14.2.2019), στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, διέπραξε έξι περιπτώσεις απάτης σε βάρος ημεδαπών, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις 43.000 ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ