ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 7o ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.


Η επίσημη έναρξη του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σάββατου 16 Φεβρουαρίου 2019 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, σε μία βραδιά με αρκετό κρύο και με μικρή συμμετοχή θεατών, που είχε παρουσιαστές την Φωτεινή Ψυχίδου και τον Σωτήρη Γεωργούντζο.

Η περσινή πριγκίπισσα Ιζαμπώ παρέδωσε το στέμμα της στην φετινή πριγκίπισσα του 7ου Καλαματιανού καρναβαλιού.

Η βραδιά ξεκίνησε με τα  χορευτικά της σχολής just dance, ακολούθησαν παιχνίδια των 25 group πάνω στη σκηνή και στις 20.30 ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του εβδόμου καρναβαλιού! Τα πυροτεχνήματα γέμισαν την σκηνή και το party ξεκίνησε..!!

Έντονα προβλήματα σημειώθηκαν στον ήχο των παρουσιαστών  και όχι μόνο αλλά και στην ροή του προγράμματος, αφού αυτό δεν τηρήθηκε με ακρίβεια και η τελετή έναρξης κράτησε αρκετή ώρα, με τους θεατές να παραμένουν στο κρύο για αρκετή ώρα να κουράζονται και στο τέλος να αποχωρούν. 

Οι καρναβαλιστές  απτόητοι χόρευαν και περίμεναν τους REC να ανέβουν στην σκηνή...!!!Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΟι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ