ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΕΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη, θα εορτάσει κατά το ερχόμενο διήμερο η Καλαμάτα την πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή.

Την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6.30 μ.μ., στο Πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού, θα τελεσθεί ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019  θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Ευθύς αμέσως και περί ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η μεγαλειώδης λιτάνευση της θαυματουργού ιεράς Εικόνος, στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τον εορτασμό θα λαμπρύνουν με την παρουσία τους η Α.Ε.  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, Εκπρόσωποι των Κομμάτων, του Κοινοβουλίου, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και  οι Σεβ. Μητροπολίτες Νικαίας Αλέξιος, Ιλίου Αθηναγόρας, Μεγάρων Κωνσταντίνος, Καρθαγένης Μελέτιος, Ιεραπύτνης Κύριλλος, Σταγών Θεόκλητος, Λαρίσης Ιερώνυμος και Μεσσηνίας Χρυσόστομος.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ