ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟΈνα πραγματικά περίεργο περιστατικό, που γεννά ερωτηματικά για τα κίνητρα των... δραστών συνέβη το βράδυ της Τρίτης  στον  Αλμυρό της Βέργας λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Όπως έγινε γνωστό από την ομάδα εθελοντών Μάνης "Γαία" στο Facebook, από όπου και η φωτογραφία, λίγο πριν τις 10 το βράδυ στο χώρο στάθμευσης απέναντι από το πάρκο Αλμυρού βρέθηκε πεσμένη, σαν από τροχαίο, μία μηχανή και δίπλα ένα ανθρώπινο ομοίωμα, που θύμιζε θύμα ατυχήματος.

Άγνωστο αν απλώς επρόκειτο απλώς για μια αρρωστημένη φάρσα ή αν υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό το περιστατικό, που σίγουρα είναι πρωτόγνωρο για τα τοπικά δεδομένα.

Σοκαρισμένοι δεκάδες οδηγοί σταματούν στο θέαμα του πεσμένου αναβάτη μοτοσυκλέτας, και της μηχανής του πεσμένης δίπλα του, σαν να είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος. Αν δεν πρόκειται για μέρος κάποιου “κοινωνικού πειράματος” για να δουν αν ανταποκρίνονται οι οδηγοί και σταματάνε να βοηθήσουν, πρόκειται για μάλλον κάποιο κακόγουστο αστείο…

Να σημειωθεί ότι ήδη διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την Τροχαία Καλαμάτας.

Οδηγοί που σταμάτησαν στο σημείο του “σκηνοθετημένου τροχαίου”, δήλωσαν σοκαρισμένοι, καθώς η όλη εικόνα του πεσμένου δικυκλιστή είναι αληθοφανής από μακριά, πλησιάζοντας όμως κοντά διαπίστωσαν ότι πρόκειται για κούκλα! Κάποιοι θορυβήθηκαν ακόμα περισσότερο μετά από αυτή τη διαπίστωση, καθώς δεν μπορούν να καταλάβουν τα κίνητρα όσων έστησαν αυτό το σκηνικό τρόμου μέσα στη νύχτα.

Πολλά τα σενάρια, που καλείται να διαλευκάνει η Αστυνομία, καθώς το θέαμα του “οδηγού” που κείτεται στο έδαφος, θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμα και πραγματικό ατύχημα.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ