ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΑΝΤΓΟΥ Ε.Α ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΕΡΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ Δ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΑΛΟΥΣΗ.


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ  ΑΝΤΓΟΥ Ε.Α ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΣΕΡΠΕ

«Με τον ευδόκιμο τερματισμό της σταδιοδρομίας μου και την επικείμενη αποχώρηση μου από τη Λέσβο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους του νησιού από τα βάθη της καρδιάς μου, για την αγαστή συνεργασία και την αγάπη που εισέπραξα κατά τη διάρκεια των δύο ετών που διατέλεσα Διοικητής της 98 Ανωτέρας Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ».

          Υπόσχομαι ότι θα κρατήσω βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μου και τα δύο αυτά χρόνια, διότι η γεωγραφία του νησιού καθώς και οι κάτοικοι αυτού με οδήγησαν σε υπέρτατα και υπερβατικά συναισθήματα.
          Εάν ποτέ χρειαστεί είμαι αποφασισμένος να επιστρέψω και ως απλός στρατιώτης, για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε οτιδήποτε χρειασθεί το νησί μας».
                                                                                                                                    
Με ιδιαίτερη Αγάπη                                                                                     Σταύρος Τσέρπες
 Αντγος ε.α.


ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ Δ’ ΣΩΜΑ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΑΛΟΥΣΗΣ.


Πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ «ΘΡΑΚΗ»), στην Ξάνθη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτη Ρήγα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή του Δ΄ ΣΣ, από τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά στον Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Διοικητής της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτειακών και πολιτικών αρχών της περιοχής και λοιποί προσκεκλημένοι.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ