ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)


          Σε μια κατάμεστη αίθουσα, που κυριολεκτικά πλημμύρισε με την παρουσία πλήθους κόσμου, της Πινακοθήκης Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας παρουσιάστηκε στο αναγνωστικό κοινό της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας το νέο βιβλίο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κυρίου Δρ. Γιώργου Ανδρειωμένου με θέμα «Γιάννης Ρίτσος: Πρώιμα ποιήματα και πεζά».

          Την παρουσίαση του βιβλίου την έκαναν η κυρία Μαρία Τσαγκαράκη, επίτιμος πρόεδρος Συνδέσμου Φιλολόγων Μεσσηνίας και η κυρία Μαρίνα Γρηγοροπούλου, επίκουρη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οι οποίες με τον μεστό τους και τον άρτιο λόγο τους παρουσίασαν τα πρώιμα χρόνια του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, αλλά και την άρτια και εμπεριστατωμένη έρευνα και συγγραφή του βιβλίου από τον καθηγητή κύριο Δρ. Γιώργο Ανδρειωμένο.

          Η παραπάνω πετυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Λέσχη Ανάγνωσης του Συνδέσμου Μεσσηνίας και το βιβλιοπωλείο «ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ» της Δήμητρας Δημοπούλου από τις εκδόσεις «ΚΕΔΡΟΣ».
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ