ΛΑΜΠΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΥΜε σεμνή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία για τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Θεοκλήτου του οποίου το ιερό όνομα φέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο εορταζόμενος Μητροπολίτης μας κ. Θεόκλητος και συμπροσευχήθηκαν ο συνεορταζόμενος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, καθώς και οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, Τρίκκης & Σταγών κ. Χρυσόστομος, Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος και κ. Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος. Επίσης μέσα στο ιερό παραβρέθηκαν και συμπροσευχήθηκαν ο Σερβίων & Κοζάνης κ. Παύλος, Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και Αυλώνος κ. Χριστόδουλος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος ευχαρίστησε στο τέλος όλους τους αρχιερείς και τους πιστούς για την παρουσία τους, και τόνισε για άλλη μια φορά ότι νιώθει ευλογημένος που ο Θεός τον έστειλε στη Μητρόπολή μας. Αισθάνεται, όπως είπε, την ανάγκη να ευχαριστήσει έναν έναν όλους τους Καλαμπακιώτες που τον αγκάλιασαν από την πρώτη μέρα που ήρθε στην πόλη μας.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε ευχές από τους πιστούς ενώ μοίραζε το αντίδωρο.

ΠΗΓΗ: www.tameteora.gr

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ