ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΛΑΤΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συζητήθηκαν εκτός ημερήσιας διάταξης και εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία η κατασκευή ενωσιακού γηπέδου στην Αργολίδα, η συντήρηση της Μονής Καλαμίου Μεγαλόπολης και η βελτίωση του γηπέδου Ολυμπιακού Λουτρακίου.

Το γήπεδο της ΕΠΣ Αργολίδας θα χρηματοδοτηθεί με 100.000 από την Περιφέρεια και με 5.300 ευρώ από την “Πελοπόννησος Α.Ε.”. Η Μονή Καλαμίου θα χρηματοδοτηθεί με 63.626 ευρώ από την Περιφέρεια και με 1.240 ευρώ από την “Πελοπόννησος Α.Ε.”.

Τέλος τα έργα στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λουτρακίου έχουν προϋπολογισμό 200.000 ευρώ. Συζητήθηκε επίσης εκτός ημερήσιας διάταξης η τροποποίηση της ονομασίας του έργου για το γήπεδο του «Ατρόμητου Πλατύ» στο Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης είπε ότι η Περιφέρεια θα χρηματοδοτούσε και το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας αν υπήρχε μελέτη για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ