Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΡΟΥΤΖΑΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ»Και νέες ισχυρές υποψηφιότητες στην ανεξάρτητη παράταξη του Μανώλη Γλυνού διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

Συνεχίζοντας την κοινή μας πορεία ως Ανεξάρτητη, Ακηδεμόνευτη και Ακομμάτιστη αυτοδιοικητική παράταξη με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνουμε επιπλέον 17 συμπολίτες μας που εντάσσονται επίσημα στο ψηφοδέλτιο μας.

Απευθυνόμαστε με ειλικρίνεια και σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες των υπέροχων νησιών μας απ΄ όπου και αντλούμε την δύναμή μας

Εντάσσουμε νέα πρόσωπα, με όραμα και διάθεση προσφοράς ανάλογη των σύγχρονων προκλήσεων πλαισιωμένα όμως και με στελέχη εγνωσμένης εμπειρίας στην άσκηση τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με αυτό το κράμα πείρας και νεοτερισμού και την στήριξη των συμπολιτών μας συνδιαμορφώνουμε Ρεύμα Δημιουργίας και Άνεμο Αλλαγής που θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις κοινές προκλήσεις.

Με χαρά λοιπόν, ανακοινώνουμε ακόμα 17 υποψηφίους περιφερειακούς μας συμβούλους από Δωδεκάνησα & Κυκλάδες. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Συμμαχίας τους:

Σφυρίου Πρόδρομος, Ρόδος, Οικονομολόγος

Λενούδια Μυρσίνη, Ρόδος, Εκπαιδευτικός θεάτρου

Βεκρής Λευτέρης, Νάξος, Ναυτικός Πράκτορας, πρώην Πρόεδρος Δ.Σ.

Κουβάς Κώστας, Κάλυμνος, Εκπαιδευτής αυτοδυτών

Ραμπαούνης Βασίλης, Κως, Μαθηματικός, πρώην μέλος δημοτικής επιτροπής παιδείας Δήμου Κω

Τζανακόπουλος Παντελής, Πάρος, Αντιναύαρχος- απόφοιτος ΑΣΟΕΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος  Νοτίου Αιγαίου, Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου, πρώην  Έπαρχος  Πάρου  Αντιπάρου.

Σοφός Νίκος, Κως, Ειδικός διαχείρισης τουρισμού MSC

Κασσιώτη Διονυσία, Κως, Οικονομολόγος

Μουτσάκης Νίκος, Ρόδος, Δικηγόρος

Πάπιτση Χρηστιάννα, Σύρος, Εκπαιδευτικός, Περιφερειακή σύμβουλος

Πίτσης Βασίλης, Κως, Επιχειρηματίας

Διακογεωργίου Κατερίνα, Ρόδος, Εκπαιδευτικός

Κρικοπούλου Μαρία, Ρόδος, Δικηγόρος

Ανανίας Άγγελος, Ρόδος, Μαθηματικός, Περιφερειακός Σύμβουλος, τέως σύμβουλος Δ.Κ. Κρεμαστής

Γεροντής Γιάννης, Μήλος, Φοροτεχνικός- πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, πρώην Δήμαρχος Σίφνου, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Σίφνου

Κουλλιά Υπαπαντή, Κάλυμνος, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικό;

Φρούντζας Σταύρος, Κως, Περιφερειακός Σύμβουλος με καταγωγή από το χωριό μας το Πλατύ Καλαμάτας Μεσσηνίας.

Μαζί με τους ήδη 21 ανακοινωθέντες διαμορφώνουν τις κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες για να φουσκώσουν ακόμα περισσότερο τα πανιά της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου. Τα πανιά της παράταξης μας με επικεφαλής τον Μανώλη Γλυνό και πυξίδα ένα μέλλον ευημερίας για όλους τους νησιώτες και τα παιδιά μας.


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ