ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 11.500 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ.Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον εμπορικό κόσμο της Καλαμάτας, μετά την αποκάλυψη μεγάλης απάτης με υπεξαίρεση χρηματικών ποσών, που προορίζονταν για αντικαταβολές, με την έως τώρα γνωστή λεία να ξεπερνάει τα 11.500 ευρώ.

Ως δράστης φέρεται ένας 64χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας ταχυμεταφορών, που ξεκίνησε να λειτουργεί το προηγούμενο καλοκαίρι στην Καλαμάτα και το τελευταίο διάστημα διέκοψε τη λειτουργία της.

Ο 64χρονος από τον περασμένο Αύγουστο μέχρι και τις 21 του φετινού Ιανουαρίου παραλάμβανε από ανυποψίαστους πελάτες του χρήματα, τα οποία όμως δεν απέδιδε στους δικαιούχους όπως όφειλε ως αντικαταβολή. Είχε μάλιστα καταφέρει να φτιάξει ένα σημαντικό πελατολόγιο, καθώς δελέαζε τους πελάτες με αισθητά χαμηλότερες τιμές σε σχέση με αντίστοιχες εταιρείες ταχυμεταφορών.

Μέχρι τώρα έχει διαπιστωθεί η εμπλοκή του σε τουλάχιστον 5 περιπτώσεις με θύματα επαγγελματίες της Καλαμάτας και συγκεκριμένα: Από τα ΕΛΤΑ Courier αφαίρεσε 6.190 ευρώ, από ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας ποδηλάτων και ανταλλακτικών 1.420 ευρώ, από ιδιοκτήτη καταστήματος εμπορίας ποτών και ξηρών καρπών 333 ευρώ, από ιδιοκτήτη σιδηροπωλείου - χρωματοπωλείου 1.520 ευρώ και από κατάστημα επίπλων και ειδών διακόσμησης πάνω από 2.100 ευρώ.
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ