ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΠΑΙΝΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΟΙΜΩΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥΟ γνωστός ηθοποιός, Κώστας Ευριπιώτης, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Τσικνοπέμπτης.

Σύμφωνα με την Espresso, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από τη σύζυγό του στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός είχε υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι για αφαίρεση όγκου. Σε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο ίδιος είχε δηλώσει: «Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα».


ΠΗΓΗ: Espresso

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ