ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ …!!!!


ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ». ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΩ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ..!!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Σαν σήμερα στις 12 Μαρτίου 2012 ανέβηκα τον προσωπικό μου Γολγοθά ετάφη και αναστήθηκα μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που είχα...!!!

Αλλά πάντα είμαι ευγνώμων και πάντα δοξάζω τον Τριαδικό Θεό, την Παναγία την Βουλκανιώτισσα, τον Άγιο Σεβαστιανό και τον Άγιο Νεκτάριο που με βοήθησαν, όπως σωστά λέει και ο λαός μας «είχα Άγιο»…!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάντα και για πάντα ....!!!!!

Υπάρχουν στιγμές στην ζωή μας που πρέπει να κοιτάξουμε πίσω μας να δούμε το παρελθόν μας και την γραμμή που έχουμε γράψει σε αυτή την ζωή και να πούμε με όλη την δύναμη της καρδίας μας και της ψυχής μας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που στάθηκαν κοντά μας στις δύσκολες στιγμές της ζωής μας.....!!!!!!!

Γιατί το να ξεχνάς και να μην αναγνωρίζεις την αλήθεια και την ευγνωμοσύνη σου προς τον άνθρωπο που σου στάθηκε όταν έδινες τον αγώνα της ζωής σου είναι αχαριστία και βλασφημία προς τον Θεό ...!!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σήμερα και εγώ πρώτα από όλα στον ένα και μοναδικό αληθινό τριαδικό θεό που αγάπη εστί.

Στην Παναγία την Βουλκανιώτισσα που ευλαβούμαι και υπεραγαπώ από τα παιδικά μου χρόνια …!!!!

Στον Άγιο Ένδοξο Μεγαλομάρτυρα Σεβαστιανό, ο όποιος είναι προστάτης και βοηθός μου........!!!!!!

Στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ..!!!

Στην ηγουμένη γερόντισσα Μαριάμ του Αγίου Νεκταρίου Κω, που με αγάπη και ευλογία έφερε στο Νοσοκομείο Κω τον Άγιο Νεκτάριο, ώστε να με ενδυναμώσει στον αγώνα που έδινα για την ζωή μου....!!!!!!

Στους γιατρούς του Νοσοκομείου Κω και του 401 ΓΣΝΑ που έκαναν τα πάντα και δεν με εγκατέλειψαν και όταν όλα έδειχναν πως δεν θα ζούσα....!!!!!!!

Στους αρχιερείς της εκκλησίας μας που με την προσευχή τους και τα μηνύματα αγάπης τους μου έδιναν την δύναμη να γίνω γρήγορα καλά...!!! 

Τους αγαπητούς μου συναδέλφους , τους ιερείς που ήταν κάθε μέρα δίπλα μου με την προσευχή τους και την παρουσία τους, τους αγαπητούς μου φίλους, τους γονείς και τα αδέλφια μου και τόσους άλλους που στάθηκαν με την αγάπη τους, την προσευχή τους και την βοήθειά τους δίπλα μου και ξενύχταγαν στους διαδρόμους και στο κρεβάτι μου καθημερινά με ενδιαφέρον και αγάπη.......!!!!

Ώστε νεκρός ήμουν και αναστήθηκα......!!!!!!!!!

Ναι, νεκρός ήμουν και έζησα και είμαι εδώ ζωντανός, ώστε να χαίρομαι την ζωή, και να δοξάζω τον Θεό ..!!!!

Και πάντα παραμένει ατελείωτο και ανόθευτο το ευχαριστήριο κείμενο που έβγαλα μέσα από την εντατική από καρδιάς και δύναμη ψυχής και αγάπης και το παραθέτω ως απλό ευχαριστήριο ζωής...!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ :

«Την τελευταία εβδομάδα μετά από το τροχαίο ατύχημα που μου συνέβη "νυν ασθενών κατάκειμαι".

Όμως ο δωρεοδότης Χριστός που επιτρέπει τις δοκιμασίες στη ζωή μας δίνει και άφθονη την ανακούφιση. Στην περίπτωσή μου η ανακούφιση και η ανάπαυση προήλθε από την αμέριστη συμπαράσταση των συγγενών, φίλων, συναδέλφων και γνωστών.

Οφείλω, λοιπόν, να ευχαριστήσω όλους όσους με συνέτρεξαν, με στήριξαν και με στηρίζουν στη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκομαι.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλω στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ναθαναήλ, στην ηγουμένη της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Κω, γερόντισσα Μαριάμ, στο Διοικητή του Σχηματισμού 80 ΑΔΤΕ "ΚΩΣ", στο Διοικητή του 282 Μ/Κ ΤΕ και στο προσωπικό της Μονάδας, στην οποία άνηκα.

Στο Ιατρικό προσωπικό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κω αλλά και στο Στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401 ΓΣΝΑ …!!!! καθώς και σε όλους όσους ήλθαν να με δουν και παρά το βαρύ φόρτο εργασίας τους μου συμπαραστάθηκαν με όλες τις δυνάμεις τους.

Ευχαριστώ ιδιαίτερος τα τοπικά και όχι μονό Μ.Μ.Ε που με ιδιαίτερος ενδιαφέρων και με σεβασμό αντιμετώπισαν και πρόβαλαν το ατύχημα μου.

Σας ευχαριστώ βαθύτατα όλους και ζητώ την προσευχή σας για να μπορέσω να αντιμετωπίσω τη δύσκολη στιγμή στην οποία βρίσκομαι.¨..!!!!»


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ