ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΟΧΗΣ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΕΡΕΤΖΑΚΗ ΣΤΟ «ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)


Παρουσιάστηκε σήμερα Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στο νέο θεατρικό και καλλιτεχνικό πολυχώρο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θεατρικό Αναλόγιο το νέο θεατρικό έργο του ανατρεπτικού και πολυτάλαντου δικηγόρου Γιώργου Φερετζάκη με τίτλο Σχέδιο Αντοχής.

Η ανάγνωση και η ερμηνεία του θεατρικού έργου πραγματοποιήθηκε από τον ίδιο τον συγγραφέα με εκπληκτική δραματική ερμηνεία και χρωματισμό της ιδιαίτερης φωνής του. Ο δημιουργός και ερμηνευτής με το δραματικό μονόλογό του καθήλωσε το θεατρόφιλο κοινό της Καλαμάτας και ανέδειξε τη ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα του έργου του.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το έργο Σχέδιο Αντοχής θέλει να δείξει και αναδείξει τα πολλαπλά νοήματα και μηνύματα της ζωής του καθημερινού ανθρώπου στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον με έμφαση στην λογοτεχνία του Θεάτρου, που στις μέρες μας αγνοείται. Αναμφίβολα, η συγκλονιστική ερμηνεία και η σκηνική μορφή του Γιώργου Φερετζάκη είναι πρωτόγνωρη για το Θέατρο στην Καλαμάτα και γενικά στην Ελλάδα.

Τελικά, είναι Σχέδιο Αντοχής ή Αίσθηση Παραίσθηση;
Οι διαφημίσεις εμφανίζονται εδώ